Ingelin Johansens trosreise fikk en ny retning for tre år siden. På søndag 15/4 resulterte det i at hun lot seg døpe i Misjonskirken Lyngdal. Relasjoner kan være avgjørende for ens liv. Hun hadde ei venninne som viste vei til Jesus. Det skulle gi helt nye planer for livet…

Ingelin Johansen er 21 år og kommer fra Farsund. Da hun hadde akkurat begynt siste året på videregående skole da hun ble invitert av venninnen Zezeg (nylig vært artikkel om henne) til å bli med på Åpent Hus. 6.september 2015 tok Ingelin imot Jesus i sitt hjerte. Det skulle snu alt opp ned. Hun hadde ikke noe forhold til kristne menigheter, for hun var ikke vokst opp i et kristent hjem.

Før hun lot seg døpe uttrykte hun en dyp takknemlighet til menigheten. Hun takket for måten hun var blitt tatt i mot. Fra første stund hadde hun blitt møtt med varme og kjent seg velkommen. Her føler hun seg hjemme!

Etter videregående tok hun et år på Ansgar. I inneværende år går hun på Hall internasjonale skole. Her er det studenter fra hele verden. Ingelin kommer akkurat fra en studietur til Kenya der hun har fått arbeide med kristent barne- og studentarbeid.

• Jeg har lenge tenkt at jeg ville døpe meg, og i dag skal det skje, sier Ingelin som er preget av en stoisk ro.

Det skal bli spennende å følge hvor veien til Ingelin vil gå videre. En ting er sikkert. Jesus er med!