Åpent Hus

Basic RGBFilm Vår 15;
https://www.youtube.com/watch?v=_r87SRzJVx8

Besøk oss på sosiale medier:

facebooklogoInstagram-logo-005youtube1
 

 

 

 

ÅpentHus er våre ungdomsmøter, som arrangeres hver fredag fra kl. 21.00 – 01.00. Det er et tilbud for ungdommer på ungdomsskolen og videregående (13-19 år). En vanlig Åpent Hus kveld består av mye forskjellig. Kl. 21.00 åpner dørene, og ungdommene har anledning til å treffes og snakke og spille i kafeen før møtet starter 21.30. På våre møter har vi et sterkt fokus på Jesus, og hvem han er og hva han har gjort for hver enkelt. Vi har et lovsangsteam som leder oss i lovsang. Og vi har sterkt fokus på talene på møtene våre. Vi kjører flere taleserier hvert år, og disse tas også opp og legges ut på nettet.
LINK TIL TALESERIENE FRA ÅH …
Etter møtet er det åpent i kafeen. Her kan ungdommene kjøpe mat, brus og godteri. Det er sosialt, og vi ønsker at dette skal være en åpen og inkluderende plass for ungdommene å være en del av. I tillegg har vi forskjellige aktiviteter etter møtet. Vi benytter hallen i kirka, og grupperommene til å leke og ha det moro i.

Gjennom alle disse tingene som skjer på Åpent Hus, så er vårt største ønske at ungdommer skal møte Jesus og komme til tro på Ham. Dette er grunnen til hvorfor Åpent Hus eksisterer, og vi ønsker at alle ting vi gjør skal være med å løfte fram denne visjonen.