Tentro er en frikirkelig konfirmasjonsundervisning, som du kan velge i stedet for å konfirmere deg kirkelig eller borgerlig. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk, i likhet med den norske kirkes undervisning. Men Tentro er likevel et annerledes opplegg når det gjelder former og læringsmetoder.

Å velge Tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til Misjonskirken Lyngdal . Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med Tentro. Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra menigheten som står ansvarlige, men du er hjertelig velkommen til et år med Tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Ønsker du å lese mer om Tentro så gå inn på: www.tentro.no

For å se deltakerhefte for Tentro hos oss trykk her!

Påmelding trykk her!

Hovedsamling
Dette er selve hjerte på Tentro samlingene. Her er det undervisning, lek og latter og noe å bite i. Vi snakker om Gud, Jesus, bibel, bønn, menighet, om en urettferdig verden og masse masse annet.

Villmarkstur!
Kano, lavo, bål, fisking, allsang, lite søvn, mye latter, grilla pøler, masse smil og godt humør. Fantastik måte å bli kjent med hverandre på!

Konf.leir
Det ble noen fantastiske dager på Vegertun leirsted! Tror få kommer til å glemme disse dagene med det første!

TentroAften
Dette blir en skikkelig konge kveld. Her skal vi kose oss til langt på kveld!

Filmer
Teaser: