Barnearbeidet i Misjonskirken Lyngdal

Barnekirka er søndagsskolen i Misjonskirken Lyngdal.

Vi ønsker at barna skal få bli kjent med Jesus og få en Gudstjeneste som er tilrettelagt til hver aldersgruppe.

Vi har fantastiske ledere som gjør sitt ytterste for at barna skal få variert undervisning gjennom lek og aktiviteter. En av verdiene våre for barnearbeidet er at «Barna har det gøy, og inviterer med seg venner» Dette er noe vi har mye fokus på i barnekirka.

Vi bruker opplegg fra Awana

Samlingene våre begynner med at Noah som er en stor bamse kommer inn for å hente barna ca kl 11:15.

Så deler vi oss i 4 grupper.

Puggels 0 – 2år er i lekekroken i kafeen og har et kort opplegg med velkommen og noen sanger. Her har foreldrene mulighet til å la ungene leke i lekekroken og se/høre talen på skjerm i kafeen.

Cubbies 3 – 6år har tilrettelagt opplegg i et grupperom. Her er det sang, andakt, samtale og lek.

Sparks 1. – 4. klasse starter i et grupperom med andakt, sang og samtale. Etterpå går de i hallen og har aktiviteter.

T&T 5. – 8. klasse starter i hallen med aktiviteter. Etterpå går de i et grupperom og har andakt, sang og samtale.

Offisiell avslutning er kl 12:30.

Mandagsaktiviteter

Annenhver mandag i partallsuke har vi middag og aktiviteter i kirka. Middagen starter kl. 16.00 og koster kr 30 pr. pers. Her er det ingen påmelding.

Så starter aktivitetene:

Solstrålan er kor for 3 år – 1. klasse øvelse fra 16.45 – 17.30

Barnemøte for 1.klasse – 8. klasse fra 17.00 – 17.30

Glasang er kor for 2. klasse – 8. klasse øvelse fra 17.30 – 18.45

Maxi

er for deg som går i 5. – 8. klasse. Det er samling ca en gang i måneden. Her ønsker vi at barn skal bli kjent med Jesus og bli kjent med andre på sin egen alder. Vi har aktiviteter som bowling, spillkveld, hesteridning, hall aktiviteter, filmkveld, kanotur, grilltur, og mye mer.

Formiddagstreff

Torsdager i oddetallsuker har vi Formiddagstreff for småbarnsforeldre. Dette er en uformell samling der vi først og fremst har fokus på det sosiale. Vi åpner alltid med et lite ord for dagen, og deretter er det lek, lunch og god prat som preger formiddagen.