Under søndagens gudstjeneste ble 18 konfirmanter presentert. Konfirmantene har tidligere fått en Bibel hver i gave fra menigheten. Men for at de skal bli godt kjent i Bibelen, fikk de den like godt utlevert i begynnelsen av «leseåret». Etter bibelutdelingen samlet menigheten seg i bønn for konfirmantene! Årets konfirmanter er:

Adrian Andalsvik, Benjamin Bulæg, Elisabeth og Julie lande Dahlstrøm, Ida Kristine Frøytland, Noah Aas, Stian Sandal Nodeland, Nikolai Skulle Verdal, Kristoffer Ingvaldsen, Odin Sikveland, Regine Igland, Tomas Jerstad, Torkel Hoveland, Sunniva Tomren, Petter Fåland Hansen, Sarah Staalesen, Emilie Sofie Goderstad og Frida Bolette Skarning Andersen. (De to sistnevnte var ikke til stede.)

Det er flott om menigheten kan huske på konfirmantene i bønn gjennom hele dette året!

Martine Tveit Kragholm er ungdomsleder og har ansvaret for undervisningen av konfirmantene. Med seg i arbeidet har hun solide folk som:  Solveig Høgli, Stephen Samuelsen, Christine Nilsen, Silje Pettersen, Petter Bye og Jenny Røssland. (De to sistnevnte var ikke til stede.)