1Se for deg et nytt Afrika. Gjenopplivet og gjenoppbygd. Den helt nye produksjonen ”Oh, What Love” fra Watoto Barnekor, presenterer vitaliteten i det nye Afrika. Konserten er et moderne uttrykk av dagens Afrika og tar deg med på en følelsesmessig reise fra ytterste fortvilelse til jublende feiring.

Konserten viser til et kontinent i vekst og utvikling. Et kontinent som reiser seg fra ruinene og utforsker sin sanne identitet. Tynget av en tid i mørke er det nå Afrikas barn og unge som bærer nøkkelen til en lysende fremtid.
Akkurat som Afrika, er barna i koret eksempler på mange andre som begynner å forstå hvilken identitet de har i Jesus og hva Han har kalt dem til å være. De vet de tilhører Guds familie.
Hvert av barna i koret har mistet en eller begge sine foreldre. Men som en del av den store Watoto-familien, bor de nå i en av Watotos landsbyer og har fått et nytt hjem utstyrt med alt de trenger. Her får de helhetlig omsorg slik at de kan vokse opp som sunne og  friske mennesker.
Understreket av sterke farger og afrikanske rytmer, forteller barna sine historier om et nytt liv og om Gud som en kjærlig far for hele menneskeheten.
Watoto Barnekor har siden 1994 reiset verden rundt som ambassadører for millioner av afrikanske barn uten håp. Publikum kommer fra alle samfunnslag og inkluderer dronningen av England, George Bush, parlamentene i England, Australia og Canada. Jo større publikum, jo flere hjerter blir berørt av deres varme budskap.