Else Marie HerdalElse Marie Herdal er strålende og blid. Hun kan fortelle at hun før jul jobbet ni fulle dager på blomsterbutikk, uten å kjenne på de smertene som plaget henne før. Før høsten 2013 hadde hun så vondt i hofta at hun måtte planlegge ligges-tillingen om natta – om hun skulle få sove.

Hun hadde slitt i flere år og hadde måttet slutte med fulldags jobb. Nei, det var slett ikke godt. Smertene var så intense at hun til slutt ikke kunne jobbe lenger, i hvert fall ikke så mye om gangen. Hun ble 60% sykemeldt.

Men så en kveld høsten 2013 satt hun og strikket mens hun hadde tv på. Hun hørte at de skulle be for syke. Else var bare delvis til stede for dette tv programmet. Men plutselig kjente hun en varme strømme gjennom kroppen hennes – det kom helt uventet. Selvfølgelig hadde Else bedt til Gud for sin helse, men der og da hadde hun ikke fokus på den. Hun var usikker på hva denne varmen var, men så skulle hun kjenne at smertene som hadde plaget henne var blitt borte. Hun undret seg over at hun, natt etter natt, kunne velge fritt hvordan hun ville ligge i senga. Nå er ikke Else usikker lenger, for hun vet at Gud har helbredet henne. I forrige måned jobbet hun tre arbeidsdager i strekk. Jeg kjente ikke det grann, sier hun strålende.

Else er mektig takknemlig. Tenk at Gud slik har vist sin godhet mot henne!