Unge voksne møtes annenhver søndag på Touchpoint. Renate Fjelde og Anna Maria Hestad tok  imot alle de som kom søndags kveld. De var kveldens møteverter. Renate kommer egentlig fra Jørpeland, men har bodd her ett tids tid etter at hun avsluttet KVS og hadde ett år på bibelskole. Nå bor hun her og synes det er viktig å ha et åndelig fellesskap. Hun ville ha en plass å tjene Gud – og det ble på Touchpoint. Anne Maria er vokst opp på Betania, men etter å ha blitt konfirmert i Misjonskirka, har hun gått der. Hun synes Touchpoint er en fin plass å bli kjent med andre unge voksne på. Dessuten er det en plass hun kan tjene Gud.

Ingvild Foss Forgard og de andre arrangørene av Touchpoint vet å skape stemning. Det er blålys og tente stearinlys i kafe og foaje. I tillegg er salen røykbelagt og det er lyskastere som flombelyser plattformen. Denne kvelden er det pastor Jim som forkynner. Den er aktuell og matnyttig.  Temaet er en ny start.

Etter møtet i salen, er det tid for fellesskap og cafe. Her er det gratis servering. Slik samles det mellom 60 og 130 ungdommer annenhver søndag.  Dette er et flott tilbud til unge voksne.

[nggallery id=31]