For en SUPER søndag!

Så moro dette var – både for store og små! Mange hadde møtt opp i Misjonskirken for å få med seg SUPER-søndag arrangementet. Barna fikk være med på forestilling der den unge gutten (Markus Kvavik) var på jakt etter en superhelt som kunne frelse. Han prøvde seg gjennom mange land. Superhelter som Tingeling, Kaptein Sabeltann, Supermann og Elsa fra Frost ble spurt ut – men ingen hadde slike superkrefter. Etter en lang dag kom gutten hjem. Der satt Jesus og ventet på ham på sengekanten. Budskapet var klart: Jesus er ikke langt borte – ikke lenger borte enn en bønn.

Så var det tid for aktiviteter. I dag var det mye å velge mellom. De som kjente kribling i kroppen kunne boltre seg i tre forskjellige hoppeslott. De mer vågale prøvde seg på ryggen av den ville oksen, som sumobrytere – eller i høyden med bruskassebygging.  Andre aktiviteter var bueskyting, bordtennis eller våt svampekasting. Hva gjør man ikke for menigheten?  De unge guttene stilte sine ansikter til rådighet. Andre fikk ansiktsmaling og ble så veldig flotte og fjonge. Inne kunne man prøve seg på lykkehjul – eller bare kose seg med en god matbit.