Foreldrekveld med Viggo Klausen

Viggo KlausenTorsdag 29. oktober kl 19 åpner Lyngdal Misjonsmenighet dørene for ALLE som ønsker å lære mer om TRO PÅ HJEMMEBANE – det vi i Misjonsforbundet kaller LEVENDE TRO!

Klikk HER for å se film.

Viggo Klausen er ansatt i Misjonsforbundet UNG som omreisende barne- og familieforkynner. I tillegg utarbeider han materiell for barn, tweens, foreldre, besteforeldre, ledere og forkynnere.

Det vil bli servert kveldsmat i pausen, og kvelden koster 50kr pr person.
Påmelding til asemarie@mkirken.net eller til Åse Marie H. Galteland tlf 90021304.
Håper å se deg på samlingen 29. oktober og at du kanskje kan invitere med deg noen venner eller familiemedlemmer til denne dagen!

– Visste du at et svimlende høyt tall av alle barn og unge som vokser opp i våre hjem og i kirkelige aktiviteter velger Jesus BORT innen de er voksne?
Dette kan vi gjøre noe med, og det er aldri er for sent å begynne en snuoperasjon! Når hjem og menighet samarbeider på tvers av generasjonene kan vi være med på å snu denne negative trenden! Det kommer ikke av seg selv, men krever et langsiktig og målrettet arbeid sammen med hverandre.

Dette emnet har opptatt Viggo Klausen de siste årene. Han har selv to barn som han har store drømmer for, og er også en del av en stor familie med barn og ungdommer der mange enda ikke har kommet til Jesus med livene sine.
Foreldrekvelden handler om nettopp dette, at våre dypeste drømmer for barna, ungdommene og familien vår må gå i oppfyllelse. Denne kvelden vil bidra til å gi både oppmuntring, utfordring og praktiske tips på hvordan du kan få se at troen går videre til nye generasjoner i din familie.
Vi ønsker å se både kommende foreldre, foreldre og besteforeldre denne kvelden! Inviter gjerne med deg venner og familiemedlemmer!