Forkynnelsen gir påfyll i hverdagen

14572344_10209408164752397_3322236911622102637_nNancy og Roy Landøy bar fram sin lille David til dåp i misjonskirken sist søndag. I denne forbindelse skriver Nancy:

• Takk til Lyngdal misjonskirke for en utrolig fin dåp, og tusen takk til alle gjester som kom og gjorde denne dagen så god. Takk for all god hjelp vi fikk.

Hun forteller at det er fantastisk å være firebarnsmor, men at det er mye som skal gjøres klart før en sånn dag.

• Det er utrolig godt å oppleve hvordan mennesker rundt oss bare stiller opp i glede.

Nancy sier at familien har mange grunner til at de trives i Misjonskirken.

• Det er en god og trygg plass for barna, vi føler oss alle inkludert. Men jeg tror den viktigste grunnen må være forkynnelsen. Den er så ekte og reell for livet vi lever i dag. Når vi går ut fra kirken på søndagen kjenner vi på å ha fått påfyll fra Gud. Ellers kjenner vi på det gode sosiale. De er glade for at barna har fått andakt samtidig og at de får god lek med andre barn. Vi kjenner på en stor fred som er god å ta med videre i uken som kommer.