14680563_10206091898851047_3691525279105679203_nHvilken glitrende kveld! Når man ankom til venners venners fest i kirka lørdags kveld, var bordene pyntet og dekket. Det var rikelig med stearinlys som skapte stemning. Og mer stemning skulle det bli. Flere ganger i løpet av kvelden regnet det glitter, paljetter og dansende såpebobler. Arrangørene vet virkelig hvordan det skal lages stemning. Og salen var fullsatt med over 250 mennesker rundt bordene.

Folk koste seg rundt bordene med god mat og hyggelig prat. I tillegg var det sangkonkurranse med flere dyktige bidragsytere. Sangen holdt høy kvalitet og vinneren ble Martine Rottem. Ellers spilte «For You» med og for forsamlingen.  Ingunn Skretting og Einar Foss Kvavik ledet kvelden på en lun og festlig måte. Feststemte Einar slår fast at «det enkle er ikke alltid det beste» og dermed er det tid for festivitas!  Festlig er også   Tor Sverre Sangolt. Bare han viser seg i sin framtoning får en til å dra på smilebåndet. Når han spiller «luftslagverk» på kunstferdig vis og innlevelse, er det gapskratt i salen.

Det var også rom for ord til ettertanke. Flere delte viktige bibelord. I tillegg hadde Markus Kvavik en forrykende tale.

Takk til arrangørene for en festlig, underholdene og fargerik kveld. Det var et herlig innslag på en vanlig lørdagskveld i høstmørket.

[nggallery id=28]