Endelig er menighetsarbeidet høsten 2017 i gang. Det startet med samlingsfest søndag 20. august. Mange hadde funnet veien til kirken – både små og store. Det er ekstra gledelig at neste generasjons ledere preget festen. Både møteledere og de yngre lovsangslederne har «gått gradene» i kirka.   Det kjennes ikke ut som om det var alt for lenge siden disse unge menneskene sang i førskolekoret Solstrålan. Også musikerne var med å trekke ned gjennomsnittet på forsamlingen. En blir glad i hjertet av å se at folk vokser til og tar nye skritt inn i tjenester som på en så proff måte kan bidra i menigheten.

Menighetens ledelse samlet seg på plattformen. Martine Tveit Kragholm er nyansatt i 30%. Det utløste applaus. Dermed ble det bedt for året som vi går inn i.

Når bjørnen Noah dukker opp blir det alltid muntert i midtgangen og på plattforma. Han tok med seg barna på søndagsskolen. Der samlet det seg mange barn som etter hvert delte seg inn i aldersgrupper.

«Nåde og sannhet» var temaet pastor Jim startet virkeåret med. Han understrekte sterkt at det ikke er snakk om enten eller – men både og. Talen kan sees i sin helhet da talene tas opp hver søndag. Det kan anbefales!

Som seg hør og bør på en fest – var det også god servering og mye god prat.

Stemninga og optimismen er god. Nå begynner de ukentlige aktivitetene. Nytt av året er at det annenhver torsdag vil være samlinger fra 11.00 til 13.00 for alle folk som har anledning til å samles i kirka for andakt og gode samtaler. De andre torsdagene er det småbarnssang – så nå vil det dufte av kaffe hver torsdag.

De som ikke er har ansvaret for konkrete aktiviteter, kan likevel være med å bære arbeidet i bønn. Så legger vi året i Herrens hender og ber om en godt virkeår. Måtte året bære frukt på mange måter!