Tirsdag 19.september kjørte 2 busser fra kirka til Gitlevåg. Hele 21 barn ville være med på turen.

Aktivitetene var varierte, og det var ikke mulig å kjede seg et øyeblikk: Fisking, båtkjøring og traktorkjøring. I tillegg ble det lagt ut på en fjelltur som var utfordrende nok for de (voksne) som ikke var så fjellvant. Det er nemlig alltid flere voksne ledere med. Foreldre kan og bli med om de ønsker. På denne turen var det Arild Omestad som hadde hovedansvaret – for en dyktig ressursperson! Så var det tid for kos med grilling pølse og saft. En liten andakt hører alltids med, og på denne turen var det Siv Opsahl som hadde en kjempeflott andakt for lydhøre barn.

Dette ble en utrolig kjekk tur der ungene fikk utfolde seg og kjenne på et flott samhold. Det er moro å oppleve ting sammen i en kristen regi. Her skapes det minner for livet! Derfor er alle barn i denne aldersgruppen invitert til Tweens leir 21.-22. oktober. Så er det snart tid for neste Maxi igjen. Den blir 24. oktober. Den foregår i KVS hallen.  De som vil være med, møtes ved hallen kl 18.00. Så her er det jammen mye å glede seg til! Følg med på menighetens kalender for her er det mye gøy og opplevelsesrikt å være med på!