Gudstjenesten startet så flott med dåpskandidater på første benk: Ane Marita Rossevatn Uleberg (17) og Line Kristoffersen Nilsen (22). Nattverdbordet var dekket og sangen som åpnet møtet var:
«I have decided to follow Jesus..no turning back, no turning back». Simon Paus Sangolt og Christine Haddeland sang og spilte aldeles nydelig.

Ane Marita fortalte at hun tenkte mye på bibelverset «Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk» ( Fil 4,13) Særlig i en periode da hennes bror var syk. Nå hadde hun bestemt seg for å bli døpt. Pastor Jim delte ordene om dåp fra Romerne 6,3-5: ..vi skal begraves med Ham i dåpen.. og bli oppreist ved Ham..

Så svarte de JA på spørsmålene fra pastor Jim: Tror du på Jesus Kristus? Tror du at Han døde og sto opp for deg? Vil du på din egen tro og bekjennelse la deg døpe ? Så døpes de med ordene: «På din egen tro og bekjennelse døper jeg deg til Jesus i Faderen, Sønnene og Den Hellige Ånds navn.» Så døpes de av en begeistret pastor.

Det var en gripende stund. Her var det to unge mennesker som viste for omverdenen at de ville følge Jesus!

Etter gudstjenesten skulle det bli enda mer dåp. Da kom et ektepar til pastoren. De har lenge vært en del av menigheten og har lenge tenkt på at de ønsket å la seg døpe. Nå ønsket Merete og Vidar Lillied å bli døpt, men dåpsvannet var akkurat blitt tappet ut. Ikke langt fra kirka er det elv. Dermed ble det mer dåp. Denne stunden var like gripende som den første.

Det er alltid spesielt å være vitne til at voksne mennesker bekjenner sin tro på Jesus og handler på sin tro.

For en flott dag dette ble for menigheten! Gratulere til dåpskandidatene!