Med rytmiske toner ble kirkegjengerne i Lyngdal Misjonskirke ønsket velkommen. Det var tilreisende lovsangsteam fra Touchpoint Bryne som slo an tonen. Og flere gjester skulle delta;  Roy Elling Foss betjener til vanlig Randesund misjonskirke. Han er bror til pastor Jim og er godt kjent av menigheten. I dag fokuserte han på evangeliets kjerne – nemlig at kristentro ikke handler om å gjøre mange ting for å gjøre avstanden mellom Gud og oss mindre. Kristendom er ikke religion. For oss handler det kun om en ting: Ta imot Jesus! Det var flere som ga til kjenne at de ble berørt av talen.

Et annet høydepunkt var å se familien til Christian Paus og Anne Kristin Aarnes-Paus.  Lille Olivia skulle døpes og storebror Jens fikk både ta av lua og tørke dåpsvann hodet på lillesøster.  Farmor Marilyn Ann Paus sang en nydelig sang i anledning barnebarnets dåp.

Det er godt å se at de som selv løp rundt i menigheten som barn, kommer tilbake med sine barn. Det er bare å gratulere hele storfamilien!

I dag var det mange ting å glede seg over. Der er godt når man igjen kan gå beriket hjem fra gudstjenesten.

(Av Ebbe Sørensen)