Vi snakker i dag om: Hvordan vi kan leve livene våre himmelvendt.

Akkurat som de ni månedene du tilbrakte i din mors liv ikke var et mål i seg selv, men en forberedelse til livet, er dette livet en forberedelse for det neste. Hvis du har et forhold til Gud gjennom Jesus, trenger du aldri mer frykte for det som skal komme. Men det er viktig at vi vet at livet her på jorden er en generalprøve, en forberedelse på det evige livet.

Sitat:Gud ville ikke skapt et slikt vesen som mennesket er, bare for at det skulle eksistere en dag! Nei, mennesket ble skapt til udødelighet”.    Abraham Lincoln

Les: Johs. 1. 1-3: La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg!  I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere?  Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er.

Les 2 Kor. 5. 1-2: For vi vet at om det rives ned, dette teltet som er vårt jordiske hus, så har vi i himmelen en bygning som er fra Gud, et evig hus, som ikke er gjort med hender. Mens vi er her, sukker og lengter vi etter å bli ikledd og omsluttet av vår himmelske bolig.

Les 1 Kor. 1. 9-10: Det intet øye så og intet øre hørte, det som ikke kom opp i noe menneskehjerte, det som Gud har gjort ferdig for dem som elsker ham, det har Gud åpenbart for oss ved sin Ånd.

Les Matt. 6. 19-21: Dere skal ikke samle skatter på jorden, hvor møll og mark ødelegger, og hvor tyver bryter inn og stjeler. Men dere skal samle skatter i himmelen, der verken møll eller mark ødelegger og tyver ikke bryter inn og stjeler. For der skatten din er, vil også hjertet ditt være.

Jesus sier: En dag skal jeg komme igjen for å hente alle dere troende hjem til evigheten. Evigheten, et fantastisk sted som Jesus enda forbereder. Når han er ferdig kommer Han igjen for å hente sine hjem.

Hvordan vil evigheten med Gud bli?

Helt ærlig så har vi nok ikke kapasiteten til å fatte Himmelens under og storhet.

Det ville være som å prøve å forklare Internett for en maur. M.A.O. Det er ganske nytteløst.

Det finnes i grunnen ikke ord sterke nok til å uttrykke evighetens opplevelser.

Men Gud har gitt oss noen glimt av evigheten i sitt ord. Vi vet at Jesus forbereder et evig hjem for oss nå.

Når du velger å leve i lys av evigheten, vil verdiene endres. Du bruker tid og penger på en klokere måte. Du legger vekt på relasjoner og egen karakter mer en berømmelse og rikdom.

Det mest ødeleggende aspektet ved livet her på jorden, er egoistisk og kortsiktig tenkning. Skal vi få mest mulig ut av livet, må vi våge å løfte blikket på Jesus, stole på Hans ord og stadig ha synet av evigheten i vårt indre blikk. Slik at verdiene av det som venter oss i evigheten for forme våre hjerter nå i dag.

Når vi ser et isfjell, ser vi bare toppen av det. Evigheten er alt det som er under overflaten.

Vi ser det ikke i dag, men en dag skal det som før var usynlig bli synlig for våre øyne.

Spørsmål å snakke om:

  1. Hva tenker du om at: Livet på jorden bare er en generalprøve før det livet Gud virkelig ønsker å gi oss?
  2. Siden jeg ble skapt til å leve evig, hva er det ene jeg bør slutte med og det ene jeg bør begynne med i dag?
  3. Tenk hvilken kjærlighet Jesus har til deg. Han forbereder et sted for deg. Hva tenker du om det?
  4. Hvor tenker du er din plass, tjeneste i Guds rike, i Guds menighet?

Vi ber for: Valgkomiteen. Vi trenger voksen ledere for barn og unge.