03033_saraspilling_garness-2Onsdag 9 desember kommer tvillingduoen Garness tilbake til Lyngdal misjonsmenighet for å holde julekonsert. Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut i 2009, og har siden blitt en julefavoritt for mange.

Blant annet har Bjørn Eidsvåg oppgitt denne plata på sin «det blir ikke jul uten» – liste. Søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fremfører både gamle kjære og nyskrevne julesanger med lekenhet og stort engasjement, og lager sammen med bandet sitt et spennende, rikt og stemningsfullt lydbilde. Selv spiller de gitarer, mandolin, klokkespill, autoharpe og perkusjon. I bandet har de med seg Torjus Vierli på tangenter og vokal, Thomas Gallatin på trommer og vokal, og Tor Egil Kreken på bass, banjo og vokal.

Lillejulaften 2013 gjorde duoen seg bemerket med en timelang julekonsert på NRK1. Konserten, som også inneholdt flere opptredener med spennende gjesteartister, fikk usedvanlig mye positiv respons og ble det nest mest sette TV-programmet i løpet av julen.

Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5-åringer, og har stått på scenen like lenge. De har opptrått i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjansen og Kronprinsparets julekonsert. De er også kjent fra samarbeid med Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir, i konsertsammenheng, på innspillinger og på TV-skjermen. Duoen har ellers også gitt ut albumet The Good or Better Side of Things.
– KJØP BILLETTER PÅ: https://vivo.ticketco.no/garness_julekonsert_lyngdal#sthash.jUOrWXMb.dpuf