Pastor Saleem Shalash

Pastor SaleemSaleem Shalash er 39 år, gift med Nesreen og sammen har de barna Sleman og Narden.

Saleem er pastor for en 4 1/2 år gammel baptistmenighet i Nasaret, Israel, som fra oppstart har vokst fra 7 til ca. 100 medlemmer. Nye mennesker blir stadig frelst gjennom pastorens tjeneste.

Menigheten bærer navnet “Home of Jesus The King Church”, og menigheten er svært aktiv og utadrettet. De har også fokus på å hjelpe de fattige.

Oddrun Agnete Bulæg

Oddrun Agnete BulægKommer fra Lyngdal og er 34 år. Hun bor i Stavanger og jobber der med flere frivillige prosjekter.

Oddrun driver et bønnehus sammen med organisasjon Valberget. Ut fra det drives det barmhjertighetsarbeid bl.a. for romfolk i byen. Hun er i lederteamet for Ungdom i Oppdrag, Rogaland, og jobber med DTS disippeltreningsskoler. I tillegg jobber hun også i Frelsesarmeens rusomsorg i byen.

Link Child Foundation

• Link Child Foundation driver utviklingsarbeid sammen med lokale partnere i Mbale, Uganda. Vi gir barn mulighet til en trygg oppvekst, og deres foreldre mulighet til sparing og små lån. Alle pengene som kommer inn går uavkortet til prosjektet og ikke til administrasjon i Norge.
  • Se mer på linkchildfoundation.org