Saleem SalashLyngdal Misjonskirke får besøk av pastor Saleem Shalash fra Nasaret i Israel.
Nasaret er, som kjent, byen der Jesus vokste opp, og har idag ca. 83.000 innbyggere.
Tidligere var dette tilnærmet en kristen arabisk by, men idag er majoriteten av befolkningen
(ca.75%) muslimsk.

Saleem er opprinnelig utdannet innen reiselivsnæring, og har jobbet på reisebyrå og bensinstasjon. Han har også tjenestegjort som frivillig i politiet. Der opplevde han dramatiske ting, blant annet at  vennen hans ble drept av en selvmordsbomber.

Etter sin omvendelse begynte han etter hvert å studere teologi. Han startet en evangelisk menighet i 2009, som idag teller ca.100 medlemmer.

Menigheten er svært utadrettet, og driver en utstrakt besøkstjeneste, samt hjelpearbeid blant fattige familier, syke barn og eldre.

Saleem er en stor Norgesvenn, som i disse dager besøker Østlandet før han kommer noen dager til Lyngdal. Møtet i Misjonskirken blir det eneste i vår landsdel denne gangen, så vi håper mange vil benytte anledningen til å høre denne engasjerte og spennende pastoren fra Midt-Østen.

I tillegg til å forkynne Guds Ord, vil han også fortelle om situasjonen for kristne i Israel.

Du vil få høre ting som sjelden kommer fram i media!