VestAgderLyngdal13_gMenigheten ville gjøre stas på alle de frivillige som er med og bærer menighetens arbeid. Derfor ble det arrangert en fest på lørdags kveld. Det var en skikkelig vellykka kveld. Hele 160 påmeldte kom til nydelig dekka småbord. Det var rekefest med karbonade til dem som foretrekker det.

Menighetens stab hadde ansvaret for hele arrangementet.  De hadde spurt den norske kirke om å være med å tjene med bordene. Det var veldig flott. Hvilken oppvartning de ga! Bedre enn de beste hotell. Så var de så positive og hyggelige. Å bli betjent slik av en nabomenighet, kastet et ekstra  glans over kvelden.  De som stilte opp fra Den norske kirka var: Torunn og Ole Ertzeid, Kari og Erik Nilsen Irene og Arnold Drageland, Arnt Edvin og Gunhild Nøkland og Silje Hellås.  Etter arrangementet ga de uttrykk for at de syntes dette var kjempemoro. De syntes det var gøy å få lov å være med på dette.  De var kjempefornøyde.

Underholdningen var laget av menighetens ansatte – de var kveldens innbydere. De hadde laget intervjuer og lagd drama. Det var en flott kveld: Det var høy kvalitet over hele arrangementet. Dette var virkelig noe å bruke lørdagskvelden på!