Jesus er HerreLyd og lys flyter rundt i salen. Ungdommene på plattforma synger inderlig om Jesus. Rytmen kjennes fysisk på de som sitter på de første radene. De synger om Jesus og om friheten som troen gir. Dette var knallbra. Begeistringen er ekte og smittende. Det er Touchpoint som inviterer til en spesiell påskefeiring.

De gjør en utrolig god jobb: Lisa Martinsen og Veronika Nilsen synger med kraftig trøkk.  Simon P. Sangolt og Are Åmland trakterer mesterlig sine gitarer. Abel Ringvold både synger og spiller gitar. Det er flott.  Kristoffer Åmland holder bandet sammen med sine rytmer på trommene og Mats Åmland spiller synt bass. Ole Gunnersen er på Keyboard, og Richard Fossland er på pad. Benjamin Svinland lager bredde i lydbildet med sin bass. Midt i all spillingen viser de alle at dette er musikk som betyr noe for dem. Det er en inderlighet over det hele som gjør at dette gir tilhørerne mer enn en musikkopplevelse. Det de viser er Jesus begeistring.

Det ligger mye arbeid bak dette arrangementet. Riggingen av plattforma har krevd timevis med arbeid.  Da var det jo ekstra moro at 182 mennesker dukket opp for å få med seg dette. De angret nok ikke på det. I tillegg til sang var det vitnesbyrd om at det er viktig å fokusere på Jesus, selv når livet er krevende.  Alle må selv velge Jesus, også de som vokser opp i kristne hjem, må velge selv. Kveldens appell handlet også om dette:  Jesu enorme kjærlighet og at vi må velge. Så var det også en som valgte Jesus denne kvelden.

For to år siden var det usikkerhet om man skulle starte opp med Touchpoint i menigheten. Noen lurte på om det var ungdommer nok. Reiser ikke de fleste i denne aldersgruppen (18 til 25 år) bort for å studere? Nå er det ingen som lurer lenger. Fra de startet opp for to år siden har det vist seg å dekke et viktig behov. Da de åpnet i høst dukket 110 ungdommer opp. Til vanlig går mellom 70 til 90 ungdommer på Touchpoint her i Lyngdal.

[nggallery id=20]