Smittende Jesusbegeistring

ingvild-foss-forgardIngvild Foss Forgard et strålende menneske. Hun lyser av vennlighet og energi. I høst fikk hun en deltidsstilling i menigheten der hun skal jobbe i Touchpoint . At hun er en meget dyktig sanger, har vært velkjent, men at hun også er så dyktig til å tale var ikke så kjent. Hun elsker å jobbe med mennesker, og det merkes!

-Hvorfor ville du ha denne jobben?

-Da jeg opplevde at Gud ledet meg til å gjøre noen endringer og gå inn i en jobb i Hans tjeneste var det veldig godt når det ble i Touchpoint! Jeg er så fan av akkurat det arbeidet!

Touchpoint er et arbeid som er veldig viktig fordi det dekker et gap mellom ungdomsarbeidet og det «voksne» menighetsarbeidet. Mange har blitt hjemme mens vennene har reist avsted på skole, eller noen har reist og kommet tilbake. Felles er at man trenger et felleskap. Den tydelige visjonen:

«Å nå mennesker som er borte fra Gud og menighet, og gjøre dem til etterfølgere av Jesus» sier tydelig at vi ønsker at de som kommer skal få et møte med og liv sammen med Jesus, og det er virkelig noe jeg brenner for.

Vi vil være relevante for alle, også for de som har ingen eller dårlig erfaring med menighet og kirke. Gjennom god lovsang og relevant forkynnelse ønsker vi at de som komme skal få et møte med, og videre liv sammen med Jesus.

Vi ønsker også å bygge et godt sosialt felleskap, både på Touchpoint kveldene og med sosiale arrangementer. Gjennom connect grupper kan de som vil få være en del av et mindre felleskap.

Hvilke forventninger har du til arbeidet?

Jeg gleder meg til å jobbe sammen med den flotte gjengen med frivillige, og jeg gleder meg til å se unge mennesker oppleve en relasjon med Jesus. Vi har stor forventning til hva Gud vil gjøre!

Jeg gleder meg også til å bli kjent med alle de som går på Touchpoint og ønsker å være en ressurs for dem.

Jeg har allerede fått erfare samarbeid med gode kollegaer i menigheten med stor mengde erfaring. Det føler jeg meg privilegert som får være en del av.

Jeg har ansvar for planlegging og gjennomføring av Touchpoint-kvelder annenhver søndag, sosiale aktiviteter, connect grupper (husgrupper for ungdom) og oppfølging av de frivillige medarbeiderne som gjør en kjempejobb.

Ingvild har en smittende Jesus begeistring. Det oppfordres herved til å følge henne og arbeidet som drives bland ungdom med inderlige bønner. Statistisk er det nettopp i disse ungdomsår at flest mennesker velger å si «Ja» til Jesus!