“Touchpoint er Misjonskirken Lyngdals unge voksne arbeid (18+) som skal rekke ut til hele lister. Vår visjon er å skape kirke for folk som ikke er vant til å gå i kirken. Vi skal nå folk som er langt vekke fra Gud og menighet og gjøre dem til helhjertede etterfølgere av Jesus.

Touchpoint Lyngdal finner sted i Lyngdal Misjonskirke på søndager klokken 19:00. Vi kjører sterkt fokus på møter samt relasjoner med menneskene som kommer.

På Touchpoint er det lett å ta med folk som vanligvis ikke ville kommet på en kristen setting. Det skal være så godt å være der at folk vil ha med venner hele tiden.

Touchpoint operer som en selvstendig greie, det er likt alle steder. Å være på Touchpoint i Kristiansand er som å være på Touchpoint i Lyngdal.

Vi spiller på lag med menigheter, men vi låner dem (unge voksne) for en liten en periode. Vi ønsker at de skal komme tilbake til menighetene utrustet som disipler, og at de som har kommet til tro gjennom Touchpoint skal bli inkludert i Menigheten.”