SUPERsøndag 11. juni 2017 kl. 11-15

Barnearbeidet i Misjonskirken Lyngdal inviterer alle barn i alderen 0-13 år til å delta på SUPERsøndag 2017. De som vil kan kle seg ut. På SUPERsøndag vil det være to forskjellige forestillinger for barna. Barn fra 3-13 år kan delta på “Superhelt” forestillingen som skal være inne i hallen i Misjonskirka. Her vil de møte opptil flere superhelter, og ikke minst bli kjent med den virkelige superhelten JESUS! De minste barna vil ha en egen forestilling inne på søndagsskolerommet. Her vil det også være tilrettelagt for lek.

Parallelt med disse forestillingene vil det være gudstjeneste for de voksne. Her vil det bli god musikk og pastoren vår Jim. L. Foss skal tale.

Barn og voksne møtes til felles start inne i møtesalen kl 11. Der vil Noa, Søndagsskolens maskot, følge barna inn til forestillingene etter hvert. Det vil være mange voksne til stede der hvor barna er slik at alle blir godt ivaretatt. Barn under 6 år må hentes inne i hallen etter gudstjenesten.

Etter forestillinger og gudstjeneste blir det salg av diverse mat i Pannekake kafèn. Utefor og inne i kirka blir det mange spennende aktiviteter blant annet hoppeslott, bruskasse stabling, ansiktsmaling, lykkehjul, sumo bryting og pil og bue skyting. SUPERsøndag er gratis, men ansiktsmalingen og lykkehjulet vil koste litt.

Vi ønsker barn og voksne velkommen til en SUPER dag i Misjonskirken Lyngdal!