Barnearbeidet i Misjonskirken Lyngdal inviterer alle barn i alderen 0-13 år til å delta på SUPERsøndag 2018 på søndag 3. juni. De som vil kan kle seg ut. På SUPERsøndag vil det være to forskjellige forestillinger for barna. Barn fra 3-13 år kan delta på forestillingen som skal være inne i hallen i Misjonskirka. Her vil de møte flere kjente figurer, og ikke minst finne ut mer av hvem Jesus er! De minste barna vil ha en egen samling inne på søndagsskolerommet. Her vil det også være tilrettelagt for lek.

Parallelt med disse forestillingene vil det være gudstjeneste for de voksne. Her vil det bli god musikk og pastoren vår Eilif Tveit skal tale.

Barn og voksne møtes til felles start inne i møtesalen kl 11. Der vil barnekorene Gla sang og Solstrålan synge, og så går vi  inn til forestillingene etter hvert. Det vil være mange voksne til stede der hvor barna er slik at alle blir godt ivaretatt. Barn under 6 år må hentes inne i hallen etter gudstjenesten.

Etter forestillinger og gudstjeneste blir det salg av diverse mat i kafèn. Utenfor og inne i kirka blir det mange spennende aktiviteter, blant annet hoppeslott, bruskasse stabling, ansiktsmaling, lykkehjul, sumo bryting og pil og bue skyting. SUPERsøndag er gratis, men ansiktsmaling og lykkehjulet vil koste litt.

Vi ønsker barn og voksne velkommen til en SUPER dag i Misjonskirken Lyngdal!