fornøyde jenterJentene i kafeen var veldig begeistret for arrangementet til Touchpoint.

• Det var sykt bra allerede fra de åpnet dørene og vi så hvordan kirka var fylt med røyk og lysstråler, sier Ingrid Kvinen. På spørsmålet om jentene pleier å gå på Touchpoint, rister de alle på hodene.
  • – Nei, vi er bare 16 år, så vi er for unge til å gå på Touchpoint til vanlig.

Jentene syntes det var kjempebra at de hadde en slik kveld, der både de som er yngre og eldre enn målgruppen (18-30 år) var inviterte. Det er koselig å treffe de som er eldre også, for alder har ikke så mye å si, sier jentene smilende. Det er god stemning rundt bordet og latteren sitter løst.

• Joda, vi gleder oss til å gå på Touchpont, sier Silje Eilertsen. – Vi må bare bli gamle nok.
  • Nå går vi på Åpent hus, forteller Martine Halvorsen Ellingsgaard. Hun forteller at hun også ble konfirmert i denne kirka.

Hva betyr påska for disse jentene?

– Å være med familien er viktig i påska, sier Ingrid. Hyttetur er noe hun forbinder med påska. Silje synes også at familien er viktig, men legger til: – Jeg synes også det er viktig å gå i kirka i påsken. Påskens budskap er sterkt. Det er fint å kunne ta det med seg videre.

De to andre jentene sier dette var et utrolig godt svar, og de er helt enig med Silje i at det er viktig å få med seg hvorfor vi feirer påske.

– Det er viktig fordi, Jesus betyr mye for meg, sier Martine. – Det kan du godt skrive!