«Sykt» skjønne unger

jenteneIngrid Kvinen og Martine Halvorsen Ellingsgaard har akkurat begynt som med-ledere på søndagsskolen. De mener søndagsskolen må «ta skylda» for at de er kristne i dag…

• Ungene er jo sykt skjønne. Det er så koselig å være med på søndagsskolen.

De pleier å gå i kirka uansett, da er det jo ekstra hyggelig å kunne være med å bidra i kirka. Oppgavene på søndagsskolen turnerer. Det er to søndager «på» og fire av.

• Dette er så kjekt at det koster oss lite! Dessuten er det en viktig oppgave.

Jentene forteller at de selv gikk på søndagsskole da de var små.  Søndagsskolesangene og Fader Vår har brent seg fast i deres sinn. Dermed har det vært naturlig å be Fader Vår om kvelden. De mener begge at søndagsskolen er en stor del av skylda til at de fortsatte å være kristne da de kom i den alderen at de måtte ta personlig standpunkt til troen.