Det har vært et tøft halvår for menigheten i Onestí.

– Helt ærlig, så tenkte jeg ikke at dette kunne skje meg, forteller Cornel Pascu ærlig, etter å ha tilbrakt 15 tøffe dager på sykehus.

Han er endelig hjemme hos familien. Etter et alvorlig tilfelle av Covid-19, var dette ingen selvfølge for Romania-pastoren.

Dorthe og Cornel Pascu er våre nære samarbeidspartnere i søsterkirken nordøst i Romania. I høst fikk de virkelig kjenne på livets skjørhet, da Cornel ble alvorlig syk av korona. Les hele historien på side 17 i siste utgave av Misjonsbladet.

Tre jenter fra Caiuti, en landsby utenfor Onestí, viser stolt bibelbøkene de har fått.

Cornel er heldigvis på bena igjen. Med strenge smitteforbehold er menigheten nå i med gudstjenester, evangelisering og hjelpearbeid til fattige i lokalsamfunnet. De hilser til giverne og støttespillerne i Norge:

«Tusind tak for den flotte gave til arbejdet, vi saetter pris paa jeres store hjerte og indsats. Vores familie har det godt efter en periode med coronavirus, pris Gud for det! Gud har været med os og vi er i fuld gang med tjenesten igen. Situationen med coronavirus i Romania er meget slem, over 10.000 nye smittende og over 200 det sidste doegn .

Vi goer alt hvad vi kan for at passe godt paa os selv, desværre er der også mange der ikke respektere reglerne. Vi takker Gud for jer, jeres opbakning og oekonomisk stoette. Vi beder for jer og ser frem til en dag naa vi kan vaere sammen igen

De kaerligste hilsner med oenske og alt godt, Dorthe og Cornel»

Denne e-posten går ut til alle som har gitt til arbeidet i Onestí de siste 12 månedene. Takk for det du har vært med å gi!

Med vennlig hilsen
Rachel E. Olsen
Prosjektleder for innsamling og giveroppfølging
E-post: [email protected] Tlf: 97 58 54 54