Ungdomsarbeidet

Se og hør taler:

ÅpentHus er våre ungdomsmøter, som arrangeres hver fredag fra kl. 20.30 – 00.30. Det er et tilbud for ungdommer på ungdomsskolen og videregående (13-19 år). En vanlig Åpent Hus kveld består av mye forskjellig. Kl. 20.30 åpner dørene, og ungdommene har anledning til å treffes og snakke og spille i kafeen før møtet starter 21.00. På våre møter har vi et sterkt fokus på Jesus, og hvem han er og hva han har gjort for hver enkelt. Vi har et lovsangsteam som leder oss i lovsang. Og vi har sterkt fokus på talene på møtene våre. Vi kjører flere taleserier hvert år, og disse tas også opp og legges ut på nettet.

Etter møtet er det åpent i kafeen. Her kan ungdommene kjøpe mat, brus og godteri. Det er sosialt, og vi ønsker at dette skal være en åpen og inkluderende plass for ungdommene å være en del av. I tillegg har vi forskjellige aktiviteter etter møtet. Vi benytter hallen i kirka, og grupperommene til å leke og ha det moro i.

Gjennom alle disse tingene som skjer på Åpent Hus, så er vårt største ønske at ungdommer skal møte Jesus og komme til tro på Ham. Dette er grunnen til hvorfor Åpent Hus eksisterer, og vi ønsker at alle ting vi gjør skal være med å løfte fram denne visjonen.

Besøk oss på sosiale medier:

facebooklogoInstagram-logo-005

Fyll ut et Hei-Kort

NB! Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du å bli kontaktet av ÅpentHus og mottar info fra oss!

Connect med Gud. Connect med kirka. Connect med andre.

Connect er ungdomsarbeidets smågrupper. Connect-gruppene er grupper på mellom 5 og 15 ungdommer som samles annen hver uke hjemme hos hverandre, eller i kirka. De samles for å lese Bibelen sammen, og for å leke og ha det moro sammen. Hensikten med connect-gruppene er at ungdom skal connecte med Gud, kirka og andre mennesker. Selv om ungdomsarbeidet i menigheten er stort, så ønsker vi gjennom Connect-gruppene og holde oss små. Vi vil være et lite ungdomsarbeid, med mye folk. Målet med Connect-gruppene er at hver enkelt ungdom skal bli sett, og få et personlig forhold til Jesus og nye venner i menigheten.

Reklame-film Connect:

Påmelding for å bli med i connect – gruppe HER!

Konfirmantundervisning

Promo

Villmarkstur 2015

Misjonskirken Lyngdal tilbyr konfirmasjonsundervisning. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk og er egenprodusert for menigheten.
Å velge dette som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til Misjonskirken Lyngdal. Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med Konfirmasjonsåret. Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra menigheten som står ansvarlige, men du er hjertelig velkommen til et år med oss selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Konfirmasjonsdag er 28. April. 2019.

Hva som skjer på Konfirmantundervisning

Hovedsamling
Dette er selve hjerte på Tentro samlingene. Her er det undervisning, lek og latter og noe å bite i. Vi snakker om Gud, Jesus, bibel, bønn, menighet, om en urettferdig verden og masse masse annet.

Villmarkstur!
Kano, lavo, bål, fisking, allsang, lite søvn, mye latter, grilla pøler, masse smil og godt humør. Fantastik måte å bli kjent med hverandre på!

Konf.leir
Det ble noen fantastiske dager på Vegertun leirsted! Tror få kommer til å glemme disse dagene med det første!

TentroAften
Dette blir en skikkelig konge kveld. Her skal vi kose oss til langt på kveld!

Påmelding til Tentro 2019/2020

Ikke startet enda.