Vil gi godhet til de små

stempel til alle søndagsskolebarn...Disse to unge damene tar imot barna som skal på søndagsskolen. Det er en skikkelig hyggelig velkomst. Jenny Røssland og Anna Zoé Foss svarer mer en gjerne på hvorfor de sitter der en søndags morgen, mens mange av deres klassekamerater fortsatt varmer seg under dyna.

Anna Zoé sier at hun liker å hjelpe barna å lære om Gud. Jenny, som stepper inn som vikar for dagen, sier at det er viktig at barna får en god opplevelse mens de er små. Ellers er Jenny med som leder for ungdomsarbeidet Åpent hus. Hun sier at hun slik synes at hun får gitt tilbake noe av det gode hun selv har fått fra kirken.

Også for Anna Zoé går det mye tid i kirka. Hun er også med i Åpent Hus. I tillegg er hun med i ungdomskoret og barnekoret Gla Sang. Hun skyter inn at hun dessuten går på dans og tar sangtimer. Likevel bruker hun altså av søndagen sin for å være medhjelper i søndagsskolen.

• Før måtte jeg gå i kirka, men nå gleder jeg meg til å gå. Kanskje det har noe med at jeg er blitt eldre, sier Jenny.

Ukens tema er GODHET. Disse jentene er levende eksempler på det!