Ville velge dåpen selv

IMGP7730Ingvild Foss Forgard og Tove Skurve valgte å bli døpt i misjonskirken søndag formiddag.

• Jeg ville gjerne la meg døpe på min egen tro. For meg handlet denne dåpen om forholdet mellom Gud og meg. Jeg har tenkt på det en god stund, forteller Ingvild.

For henne var det viktig å bekrefte for Gud og for seg selv at hun har valgt å legge sitt liv i Guds hender og leve overgitt til ham.

For Tove har dette vært en vanskelig avgjørelse. I et par år har hun tenkt på at hun burde døpe seg. Men så har hun gruet seg til hva folk vil si og tenke.

• Jeg kom til slutt fram til at dette angår ikke menneskene rundt meg. Dette er viktig for meg og for mitt forhold til Gud. Det var fantastisk å bli døpt. Jeg kjente på en slik glede, nesten som en lykkerus, ler hun.

Pastor Jim Foss og menigheten  gledet seg med dåpskandidatene. Dette ble en flott formiddag.